VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: territori i Kosovës

Kush e shet pavarësinë e Kosovës, do të digjet në robërinë kolonialiste të Serbisë – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | March 12, 2019

Çakori dhe Mitrovica – Nga Dilaver Goxhaj

By | February 23, 2019

Kosova nuk duhet të bëhet dy herë “kurban” nën sundimin kolonial të Serbisë për ta “qetësuar” Ballkanin dhe Europën – Nga Prof.Dr. Mehdi HYSENI

By | February 21, 2019

Haradinaj u shpjegon kryeministrave të botës natyrën e dialogut me Serbinë

By | January 29, 2019

Për demarkacionin e kufirit Kosovë-Mali i Zi – Nga KSENOFON KRISAFI

By | August 3, 2016