VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ballkon

Këndi i humorit: Një gjirokastrit hyp lart në taracë për të rregulluar antenën e televizionit

By | August 8, 2018

Këndi i humorit: Dy pensionistë vendosën të jetojnë si të rinj për ca kohë

By | November 7, 2016

Këndi i humorit: Ishin dy shokë dhe po diskutonin probleme personale

By | March 24, 2016