VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sotir Gjika

ITALIA DHE SHQIPËRIA – Nga SOTIR GJIKA

By | April 13, 2018

28 VJESHT’ E TRETË 1912 – Nga SOTIR GJIKA

By | April 13, 2018

XXVIII NËNTOR – Nga SOTIR GJIKA

By | April 9, 2018

INTRIGAT DHE MASHTRIMET E ESAT PASHËS – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Përktheu nga italishtja EUGJEN MERLIKA

By | April 9, 2018

PROTESTË E FUQISHME E SHQIPTARËVE KUNDËR MËTIMEVE GREKE E JUGOSLLAVE – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Përktheu nga italishtja EUGEN MERLIKA

By | April 4, 2018

PAVARËSIA E MALIT TË ZI – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Përktheu nga italishtja EUGJEN MERLIKA

By | March 31, 2018

PROTESTË E DOMOSDOSHME – Nga SOTIR GJIKA – Përktheu nga italishtja EUGJEN MERLIKA

By | March 31, 2018

PROTESTË – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 26, 2018

VULLKANI BALLKANIK – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 26, 2018

KUFIJTË E SHQIPËRISË – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 23, 2018

KRYENGRITËSVE TË VERIUT – Poezi nga SOTIR GJIKA

By | March 23, 2018

GJUHA SHQIP NË SHTIKË DHE KUNDËRSHTARËT E SAJ – Shkruejtur nga SOTIR GJIKA

By | March 21, 2018

SHQIPTARËT DHE GREKËT – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 21, 2018

SHTYPI GREK PËR JANINËN – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 16, 2018

AMERIKË 6 TETOR 1912 – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 16, 2018

A KA SHQIPTARË ? – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 15, 2018

VANDALIZMAT GREKE NË SHQIPËRI – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 15, 2018

APELI I DELEGATËVE – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 11, 2018

LETËR NGA MILANO – BASHKIMI – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 11, 2018

DREJTORËT E DITOREVE SHQIP – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 10, 2018

PSE S’PËRPAROJNË SHOQËRITË SHQIPTARE? – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 10, 2018