VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Esat Pasha

Esat Pasha – redaktorit të një gazete në Trieste (1914): “Në emër të popullit dhe të bejlerëve, ne i dorëzuam mbretit tonë Vilhelm pak tokë, ujë dhe rërë, të marra në atdheun shqiptar…”

By | January 16, 2020
  • 1
  • 2
Send this to a friend