VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Evropa

PRESIDENTI RUGOVA MË 2001 THA – NUK KEMI KURRFARË KULTURE ISLAMIKE, ORIENTOHEMI KAH EVROPA (Intervistë)

By | April 7, 2019

Macron: Nuk dua që Ballkani të kthehet drejt Turqisë ose Rusisë

By | April 17, 2018

KUFIJTË E SHQIPËRISË – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA

By | March 23, 2018

Erdogani: BE duhet të fillojë një zgjerim të vërtetë ekonomik dhe kulturor

By | October 1, 2017

“Gjaku blu” i Europës në Tiranë, në dasmën e Princ Leka II dhe Elia Zaharia

By | August 17, 2016

Simonetta Sommaruga: Kriza e refugjatëve – Evropa të japë provën e solidaritetit

By | September 17, 2015

Evropa – si e pushtoi botën

By | September 8, 2015

New York Times – Evropa duhet t’i reformojë politikat e saj vdekjeprurëse të azilit – Bordi Editorial

By | September 1, 2015