VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lidhja e Prizrenit

LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT – JEHONA E NJË KUSHTRIMI PËR UNIFIKIM DHE MIRËKUPTIM BRENDAKOMBËTAR – Nga Mehmet PRISHTINA

By | June 11, 2020

ZHVATJE E NXENËSVE APO ÇKA…! – Nga Reshat Nurboja – Anëtar i Kuvendit të Komunës së Pejës

By | March 20, 2019

Mid’hat Frashëri më ’28: Ja e vërteta e Lidhjes së Prizrenit

By | November 14, 2018

Kush ishte Mehmet Pashë Dërralla, tetovari që hodhi themelet e Ushtrisë Kombëtare Shqiptare

By | June 11, 2018

Haradinaj: Çështjet me Serbinë zgjidhen me njohje e jo me pazare politike

By | June 10, 2018

I urti Ymer Prizreni frymëzim brezash për lirinë më shumë se një shekull – Nga Jahja LLUKA

By | April 9, 2018

XXVIII NËNTOR – Nga SOTIR GJIKA

By | April 9, 2018

KUR FËMIJËT MISHËROJNË HISTORINË DHE MËSIMIN ME DITURINË E TYRE…! – Reportazh nga SEJDI BERISHA

By | December 4, 2016

Nga Shkolla e mesme e ultë “Lidhja e Prizrenit” në Pejë – BOTA SHTAZORE DHE BIMORE ËSHTË JETA JONË…! – Fotoreportazh nga SEJDI BERISHA

By | May 13, 2016