VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: skandaloze

Qeveria shqiptare dhe Tirana zyrtare nuk ka qëndrim konstant për çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare në Maqedoni – Nga Skënder Karaçica

By | January 29, 2019

O Bajram, Adem Jashari dhe Car Lazari nuk janë të njëjtë! – Nga Faton MEHMETI

By | June 30, 2016

Deklarata integrale ku Berisha nga Parlamenti i bëri thirrjen skandaloze popullit për t’u armatosur

By | April 22, 2016

Donika Gërvalla: Qen bir qeni, kështu i sheh Isa Mustafa qytetarët e Kosovës

By | March 22, 2016