VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: çështja shqiptare

Le Siècle (1911)- Intervista ekskluzive me patriotin dhe publicistin e njohur shqiptar, Dervish Himën, në Kostandinopojë

By | April 18, 2020

Babai im i ndjerë thoshte: ”Nuk bëhet lavër,me ki të huaj!” – Nga Isuf B.Bajrami

By | September 9, 2019

Qeveria shqiptare dhe Tirana zyrtare nuk ka qëndrim konstant për çështjen e (pa)zgjidhur shqiptare në Maqedoni – Nga Skënder Karaçica

By | January 29, 2019

STUDENTËT SHQIPTARË NË KONVIKTIN KOMBËTAR TË BARIT – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | June 7, 2018

Izolimi më 1967, pas Bashkimit Sovjetik Shqipëria prishi marrëdhëniet me Korenë e Veriut, zbardhet raporti i ambasadës shqiptare në Penian

By | April 1, 2018

Intervista ekskluzive e Ismail Qemalit në Vjenë (1912): “Ne nuk kërkojmë autonomi, por pavarësi.” – Nga Aurenc Bebja*, Francë – 6 Nëntor 2017

By | November 6, 2017

Shkurt 1879 – Peticioni i Prevezës në mbrojtje të indentitetit shqiptar dërguar kabineteve evropiane – Nga Aurenc Bebja*, Francë – 3 Shkurt 2017

By | February 3, 2017

Nga Tirana, me përçmim – Nga Lumir Abdixhiku

By | October 17, 2016