VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: FATON MEHMETI

Ja si Labi po e pengon ministrin e Brendshëm, dhe kërcënimet ndaj Pacollit – Nga FATON MEHMETI

By | November 14, 2018

Skenari i Erdoganit “për grushtetin” e 15 korrikut – Nga Faton MEHMETI

By | July 19, 2017

Kosova, njerka e përrallave – Nga Faton MEHMETI

By | June 20, 2017

“Tre mosketierët ” e djallëzuar – Nga Faton MEHMETI

By | June 6, 2017

Partitë në Kosovë i shohin shqiptarët si turmë, veten si bajraktarë – Nga Faton MEHMETI

By | May 30, 2017

Nuk do të votoj, unë protestoj për injorimin ndaj qytetit tim! – Nga Faton MEHMETI

By | May 23, 2017

Ja s’i duhet të votojnë shqiptarët – Nga Faton MEHMETI

By | May 12, 2017

48 orët e fundit të Isa Mustafës – Nga Faton MEHMETI

By | May 9, 2017

Pozita e korruptuar dhe opozita e dobët, fatkeqësi për popullin – Nga Faton MEHMETI

By | April 16, 2017

Mungesa e zërit kritik nga intelektualët – Nga Faton MEHMETI

By | April 10, 2017

Hashim, e humbe bastin, jepe dorëheqjen! – Nga Faton MEHMETI

By | April 3, 2017

Karremi i Ushtrisë për zgjedhje – Nga Faton MEHMETI

By | March 28, 2017

LDK, mes rolit të viktimës dhe mospërgjegjësisë – Nga Faton MEHMETI

By | March 20, 2017

Kronikë e një femre të sukseshme….. – Nga Faton MEHMETI

By | March 2, 2017

Kosova, fëmijë me sindromën down – Nga Faton MEHMETI

By | February 16, 2017

Trima në luftë, të nënshtruar në paqe – Nga Faton MEHMETI

By | February 7, 2017

2017…muri…treni…Kosova… – Nga Faton MEHMETI

By | January 31, 2017

Të jetosh pa tru në Kosovë – Nga Faton MEHMETI

By | December 20, 2016

Nënshtrimi i shqiptarëve ndaj politikës – Nga Faton MEHMETI

By | December 12, 2016

Shqiptarët dhe servilizmi ndaj pushtetit – Nga Faton MEHMETI

By | December 6, 2016

Skandali i Hashimit me turqit – Nga Faton MEHMETI

By | December 1, 2016

DRENICA PO ZGJOHET, BDI DUHET NDËSHKOHET – Nga Faton MEHMETI

By | November 25, 2016

Kah po shkon PDK-ja – Nga Faton MEHMETI

By | November 20, 2016