VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vehbi Kajtazi

Kajtazi: Thaçi mund të shkojë në Hagë në mars

By | January 14, 2019

Instalimi i standardit të urrejtjes dhe dhunës në politikën e Kosovës – Nga Adri Nurellari

By | December 12, 2017

Intervistë – Vehbi Kajtazi: Drejtësia ta dënojë edhe Milaim Zekën si urdhërdhënës të sulmit ndaj meje

By | October 15, 2017

ËSHTË LAJM I KEQ LAJMI I DHUNIMIT TË GAZETARIT NË KOSOVËN E LIRË! – Nga SINAN KAMBERAJ

By | October 15, 2017

Dorëzohet në Polici sulmuesi i Vehbi Kajtazit – pranon se e ka kryer sulmin

By | October 15, 2017

Milaim Zeka hesht për lidhjet e tij me Fitim Thaçin

By | October 15, 2017

Këto janë lidhjet familjare të Fitim Thaçit me Milaim Zekën e Azem Sylën

By | October 15, 2017

Sulmohet gazetari Vehbi Kajtazi

By | October 13, 2017

KUSH DO I NDALË MATRAPAZËT, MASHTRUESIT DHE VEPRIMET KRIMINELE TË DISA SHQIPFOLËSVE?! – Nga Bardh M. Nengurra

By | October 8, 2017

Gazetari Vehbi Kajtazi thotë se është kërcënuar me vdekje nga deputeti i AAK-së

By | September 14, 2017

(Audio) Dosja e Shefave III: Grabovci e Kryeziu vendosin natën për Bordin e Ujësjellsit – Nga Vehbi Kajtazi

By | August 5, 2016

Dosja e Shefave: Shteti në dorë të nëntokës – Nga Vehbi Kajtazi

By | August 2, 2016

Transaksionet e dyshimta nga fondi i 3 %-shit – tërheqje parash deri në vitin 2012 – Nga Vehbi Kajtazi

By | May 10, 2016

Ekspertiza e dyshimtë e Fahri Drevinjës për gjendjen mendore të Fahredin Gashit – Nga Vehbi Kajtazi

By | May 5, 2016

Lidhjet e Dino Asanajt me grupin e Azem Sylës – Nga Vehbi Kajtazi

By | May 2, 2016

Bisedat telefonike të grupit të Azem Sylës flasin për korruptimin e Dino Asanajt – Nga Vehbi Kajtazi

By | April 30, 2016

Bisedat telefonike të grupit të Azem Sylës flasin për korruptimin e Dino Asanajt – Nga Vehbi Kajtazi

By | April 30, 2016

Grupi i Azem Sylës dhe “Tregtia kriminale” me tokën e shtetit Nga Vehbi Kajtazi

By | April 27, 2016

Azem Syla e Vidosav Novakoviq shpronësuan toka në vlerë milionëshe – Nga Vehbi Kajtazi

By | April 27, 2016

Gazetarët në Kosovë përballen me ‘kërcënime dhe presione’

By | April 13, 2016

Azili politik në Suedi i përkthyesit të EULEX-it, përndjekur nga SHIK-u

By | April 11, 2016

LDK-Diasporë: Me gazetarin Kajtazi të merret drejtësia

By | March 24, 2016

Kryetari i Degës së katër të LDK: Distancohem nga kërkesa për dënimin e gazetarit Kajtazi

By | March 24, 2016