VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shumicë serbe

Serbët në Kosovë votojnë për zgjedhjet në Serbi

By | June 21, 2020

Tema e Asociacionit mund të rikthehet në tavolinën e bisedimeve

By | May 26, 2019

Ashton: Si u morën vesh Thaçi e Daçiq për Asociacionin – pse u mbajt sekret fotografia e dy liderëve

By | May 20, 2019

Thaçi shpall zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunat veriore

By | April 8, 2019

Asociacioni, në marrëveshjen finale Kosovë – Serbi

By | October 2, 2018

Serbët i mbesin besnik Beogradit, por marrin para edhe nga Prishtina

By | September 16, 2018

Marrëveshja e 25 gushtit 2015 për Asosacionin e Komunave Serbe (teksti i plotë) – Analogjia me Bosnje-Hercegovinën

By | August 25, 2018

Thaçi: Javët dhe muajt e ardhshëm vendimtarë për forcimin e shtetit të Kosovës

By | April 25, 2018

Fillon puna në themelimin e Asociacionit të komunave serbe

By | April 5, 2018

Asociacioni, temë e radhës në dialogun mes Prishtinës dhe Beogradit

By | March 9, 2018

Kocijançiq: Nesër diskutohet për Asociacionin

By | February 26, 2018

Mjete shpërthyese në shtëpitë e dy pjesëtarëve të FSK-së në veri të Kosovës

By | November 26, 2017

Vuçiçi: Rakiq pranon që të shembet muri në Mitrovicë të veriut

By | February 2, 2017

Mos e hapni temën e rivizatimit të kufijve, mos punoni kundër Kosovës – Nga Adriatik Kelmendi

By | January 28, 2017

Serbia vazhdon financimin e strukturave paralele

By | January 22, 2017

Mustafa e fsheh incidentin me serbët në Veri

By | December 2, 2016

Shkollat serbe në Kosovë preferojnë vetëm plan-programet e Serbisë

By | November 27, 2016

Qeveria e Kosovës insiston për regjistrimin e popullsisë në veri

By | June 8, 2016

Janjiqi: Bashkësia e komunave serbe mund të vetëshpallet

By | May 30, 2016

BE: Bashkësia e Komunave serbe në Kosovë do të themelohet

By | March 22, 2016

Gecaj pohon krijimin e një komune të re me shumicë serbe

By | March 2, 2016

Gjuriçi: Zgjedhjet parlamentare të Serbisë edhe në Kosovë

By | January 25, 2016

Të shtëna në Gorozhdec – fshat më shumicë serbe

By | December 7, 2015

Kosovë: Parlamenti mblidhet më 2 nëntor

By | October 27, 2015