VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Viron Kona

Mëma është e shenjtë, ajo nuk harrohet asnjëherë! – Esé nga FRAN GJOKA

By | April 28, 2020

Qytetar i botës jam – Poezi nga VIRON KONA

By | April 9, 2020

Trokitje në dyert e dijes – Esé nga Viron KONA

By | April 3, 2020

Bajlozi i frikshëm 1) – Poezi nga Viron Kona

By | March 29, 2020

Protagonizmi i shkrimtarit Viron Kona në faqet e një monografie – Nga Sejdo Harka

By | March 15, 2020

Drejt “Bregut të erës” – Rrëfim nga VIRON KONA

By | March 15, 2020

Horizont gri: Intervistë e gazetarit Fran Gjoka me shkrimtarin Viron Kona

By | February 8, 2020

HYTBI TARELLI LINDI NË DEVOLL, POR VEPRA E TIJ I PËRKET TË GJITHË SHQIPËRISË – Nga VIRON KONA

By | February 4, 2020

Cikël me etyde nga VIRON KONA

By | January 24, 2020

Pesë etyde nga VIRON KONA

By | December 11, 2019

RADIOJA – Tregim nga VIRON KONA

By | November 19, 2019

“Marigoja shqiptare në Norvegji” – Nga Fran Gjoka – Lezhë

By | November 16, 2019

Hytbi Tarelli lindi në Devoll, por vepra e tij i përket të gjithë Shqipërisë – Nga Viron Kona

By | November 8, 2019

EMINE HOTI, “MARIGOJA” SHQIPTARE NË NORVEGJI – Nga Kadri Tarelli

By | November 1, 2019

Etyde nga VIRON KONA

By | October 30, 2019

Fantazia zhylveriane e Bubulinos, një realitet i kapshëm për lexuesit e vegjël – Nga Bujar Poçari, Fizikan

By | October 18, 2019

Shkrimtari që zgjon ëndrra dhe pasione te lexuesit e vegjël – Recension nga Fran GJOKA

By | September 25, 2019

Bubulinoja përfiton nga një gabim i babit – Tregim nga VIRON KONA

By | May 26, 2019

Filmi dokumentar “Ullmar Qvick – ambasador i kulturës shqiptare në Suedi” – Portret kulturor – Regjisore: Fitore Rubovci – Nga Viron Kona

By | April 29, 2019

Bukuri artistike dhe mesazhe bashkëkohore në fabulat e shkrimtarit Viron Kona – Nga FRAN GJOKA

By | April 7, 2019

Shkrimtari Viron Kona rrëfen fëmijërinë e tij – Intervistoi: Bashkim Saliasi

By | April 7, 2019

Vargje për Ditën e Verës – Poezi nga Viron Kona

By | March 14, 2019