VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: përkthyes

Më 27 prill 1982 u nda nga jeta Skënder Luarasi, pedagog, përkthyes, dramaturg, publicist, studjues

By | April 27, 2020

Më 4 mars 2006 u nda nga jeta përkthyesi i talentuar Dritan Çela

By | March 4, 2019

Poeti Adem Zaplluzha – Biobibliografi

By | March 6, 2018

Dossier: VRASJA NE HETUESI E RILINDASIT KOL KUQALI

By | June 11, 2017

Më 20 maj 1903 lindi Ernest Koliqi, personalitet i shquar shqiptar i letërsisë, kulturës dhe arsimit kombëtar

By | May 20, 2017

Më 14 mars 2015 u nda nga jeta Petro Zheji, përkthyes i shquar, gjuhëtar me erudicion

By | March 14, 2017

Listë e gjatë e shkrimtarëve shqiptarë të dënuar nga diktatura në Shqipëri

By | September 1, 2016

JORGO BLLACI – ESENINIANI I PAVDEKSHËM – Ese nga Xhevair Lleshi

By | August 24, 2016