VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Pentagon

Pentagoni shënon 20 vjetorin e fushatës së NATO-s në Kosovë (video)

By | May 9, 2019

LIDHJE TË NGUSHTA USHTARAKE MIDIS SHQIPËRISË DHE SHTETEVE TË BASHKUARA – Nga Frank Shkreli

By | April 19, 2019

“SHQIPTARËT E TRUMP-IT GODASIN SERBINË” – Nga Frank Shkreli

By | December 8, 2017

Pentagoni mund të dërgojë trupa tokësore në Siri

By | February 16, 2017

Kush janë dy vëllezërit shqiptarë që punojnë për Pentagonin Nga Frank SHKRELI

By | January 2, 2017

Pentagoni përgëzon forcat turke dhe opozitarët sirianë për çlirimin e Dabikut nga ISIS-i

By | October 18, 2016

Obama: terorristët nuk kanë për t’i mundur kurrë Shtetet e Bashkuara të Amerikës

By | September 11, 2016

Dy vëllezër Shqiptaro-Amerikanë në zyrat më të larta të Pentagonit Nga Frank SHKRELI

By | July 18, 2016

Hakerë rusë penetrojnë në Pentagon

By | August 8, 2015

SHBA: Ushtria gabimisht ka dërguar antraks në gjithë botën

By | July 24, 2015