VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Patrick Shanahan

Shtëpia e Bardhë shqyrton dërgimin e 120 mijë trupave në Lindje të Mesme

By | May 14, 2019

LIDHJE TË NGUSHTA USHTARAKE MIDIS SHQIPËRISË DHE SHTETEVE TË BASHKUARA – Nga Frank Shkreli

By | April 19, 2019

Shanahan: Jemi partnerë të fortë me Shqipërinë, Rusia rrezik

By | April 19, 2019

Hetohen lidhjet e supozuara të shefit të Pentagonit me kompaninë Boeing

By | March 21, 2019

Presidenti Trump njofton zëvendësuesin e Sekretarit Mattis

By | December 23, 2018