VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: padi

“Nënat e Srebrenicës” ngrenë padi kundër Holandës

By | January 21, 2020

Zëri i Amerikës: Edi Rama ngre padi ndaj Ramush Haradinajt

By | January 16, 2020

Kuddusi: “Diplomatët e Iranit dhe SHBA-së janë takuar në Oman”

By | October 27, 2018

Kosova ende nuk ka ngritur asnjë padi ndaj Serbisë për krimet e luftës (Video)

By | April 8, 2017

Bill Cosby nuk e bllokon dot akuzën e 15 vjeçares

By | July 23, 2015