VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Marrëveshja e Prespës

Fitorja e Mitsotakis ngre pikëpyetje në zbatimin e Marrëveshjes së Prespës

By | July 9, 2019

Maqedonia nënshkruan Protokollin për anëtarësim në NATO

By | February 6, 2019

Marrëveshja e Prespës nuk e meriton çmimin Nobel! – Nga Skënder Karaçica

By | January 27, 2019

Rusia: Emri i Maqedonisë të shqyrtohet nga Këshilli i Sigurimit

By | January 15, 2019

Ndryshimet kushtetuese u publikuan në Gazetën Zyrtare

By | January 14, 2019

Pompeo: Nënshkrimi i marrëveshjes në Maqedoni, i hap rrugën hyrjes në NATO, BE

By | January 12, 2019

Shqipëria dhe Kosova përshëndesin miratimin e ndryshimeve kushtetuese në Maqedoni

By | January 12, 2019

Zaev u përgjigjet zyrtarëve bullgarë: Jam maqedon, flas maqedonisht

By | December 11, 2018