VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: krimet e Serbisë

Veseli sheh rrobat e shqiptarëve të vrarë nga Serbia: Ky është Holokausti (fotot)

By | May 16, 2019

“Dy Trepça kemi ne, Rama e Thaçi shesin tre”, nis protesta e VV (fotot dhe video)

By | May 8, 2019

Nismat “e vonuara” për trajtimin e krimeve të Serbisë në Kosovë

By | May 8, 2019

GJUMI I ARUSHËS DHE GJYKATA SPECIALE (Institucionet e Kosovës kërkojnë Gjykatë Ndërkombëtare për krimet serbe në Kosovë) – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | May 6, 2019

Kosovë: Propozim për ligj për dënimin e atyre që mohojnë krimet e luftës

By | April 11, 2019

MOS E KEQKUPTO DEMOKRACIONË, Z. MILLOSHEVIQ – Nga Frank Shkreli

By | March 20, 2019