VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Iris Halili

Iris Halili: Qafë Bari ishte burg skëterrë!

By | May 23, 2020

Rama dhe autenticiteti i tij i rreshtur Nga Iris Halili

By | April 30, 2020

Buzeqeshja do te mbetet! Nga Iris Halili

By | March 25, 2020

Nënë Tereza apo Lideri qe duhet imituar Nga Iris Halili

By | September 7, 2019

A ka ngjashmeri midis liderit dhe artistit? Kjo eshte pyetja ! Nga Iris HALILI

By | March 3, 2019

Roli paresor i kultures se nje vendi ne lidership dhe pak fjale per rastin Shqiptar ! Nga Iris Halili

By | November 11, 2018

Te ikesh apo mbetesh ne Atdhe? Ca pika rreth nje debati pa vlere! Nga Iris Halili

By | September 16, 2018

Rreth intervistës të Prof Kabos dhe pse jam pesimiste për profilin e kandidatëve të zgjedhur për Veting! Nga Iris Halili

By | September 24, 2017

Shkollat amerikane, Nënë Tereza, lideri që duhet imituar – Nga Iris Halili*

By | September 22, 2017

Lidershipi i Femres si Lidership Shërbëtor Nga Iris Halili

By | September 2, 2017

Lidershipi ne vendet ish – komuniste ose nga nomenklatura komuniste tek ajo borgjeze Nga Iris Halili

By | May 6, 2017

Iris Halili: Ne ikëm nga Atdheu se na vdiq shpresa Intervistoi: Marjana Bulku

By | April 19, 2017