VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Thanas L. Gjika

I NDERSHËM ME VETEN, REALIST NË PASQYRIMIN E REALITETIT – Nga Thanas L. Gjika

By | May 7, 2020

POET I MBRUJTUR NË PURGATORIN SHQIPTAR – Nga Thanas L. Gjika

By | April 28, 2020

SHLYERJE E NJË DETYRIMI MORAL E SHOQËROR – Nga Thanas L. Gjika

By | April 12, 2020

VENDI I MIHAL GRAMENOS NË LETËRSINË DHE GAZETARINË SHQIPTARE – Nga Thanas L. Gjika

By | March 25, 2020

LEGJENDË E ROMANIZUAR ME SUKSES – Nga Thanas L. Gjika

By | March 1, 2020

KUSHËRIRI IM I SHQUAR, TENORI TOLI ADHAM PANO – Nga Thanas L. Gjika

By | January 20, 2020

LARG INDIFERENCËS (Në mbrojtje të z. Agron Tufa) – Nga Thanas L. Gjika

By | December 17, 2019

NË TAKIME DHE BISEDA ME LASGUSHIN – Nga Thanas L. Gjika

By | December 15, 2019

VLERËSIME PËR DY IDEOLOGJITË: NACIONALIZMI BORGJEZ DHE KOMUNIZMI – Nga Thanas L. Gjika

By | November 23, 2019

NJË KUJTIM PLOT MBRESA TË PAHARRUESHME – Nga Thanas L. Gjika

By | November 11, 2019

PARTIA ASGJËSOI KUNDËRSHTARËT POR DHE KOMUNISTËT E NDERSHËM DHE TRIMA – Nga Thanas L. Gjika

By | November 8, 2019

CILËSORJA E ZHBËN MEDIOKREN – Ese nga Thanas L. Gjika

By | October 18, 2019

KLASA POLITIKE E SHQIPËRISË DJE, SOT DHE NESËR – Nga Thanas L. Gjika

By | September 11, 2019

PËR KONFERENCËN SHKENCORE QË DO T’I KUSHTOHET 75-VJETORIT TË ÇLIRIMIT TË SHQIPËRISË – Nga Thanas L. GJIKA

By | August 24, 2019

LUFTA E KLASAVE – KANCERI I POLITIKËS SHQIPTARE – Nga THANAS L. GJIKA

By | July 26, 2019

PROF. DR. THANAS GJIKA – SHEMBULL ATDHETARIZMI (ME RASTIN E 75-VJETORIT TË LINDJES)* – Nga Frank Shkreli

By | July 13, 2019

PËRSHËNDETJE ZOTIT LEK PERVIZI NË 90-VJETORIN E LINDJES – Nga Thanas L. GJIKA

By | July 3, 2019

POLITIZIMI I HISTORISË – KRIM KOMBËTAR (Krimet e komunizmit filluan me formimin e PKSH-së) – Nga Thanas L. GJIKA

By | June 2, 2019

SAMI REPISHTI – NJË INSTITUCION I MËVETËSISHËM – Nga Thanas L. Gjika

By | February 5, 2019

ELITA SHKODRANE NË INSTITUTET E ALBANOLOGJISË – Nga Thanas L. Gjika

By | June 10, 2018

MBI VLERAT DHE TEMAT KRYESORE TË GAZETARIT FRANK GJETO SHKRELI – Nga Thanas L. Gjika

By | April 18, 2018

Trashëgimia e nostalgjia enveriste – pengesa kryesore për ecjen e ngadalshme të Shqipërisë (Portret biografi kushtuar gazetarit Frank Shkreli) – Nga THANAS L. GJIKA

By | March 25, 2018

VISAR ZHITI TË ZGJIDHET PRESIDENT I REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË Nga Thanas L. Gjika, Boston

By | January 13, 2017

SHQIPTARËT DUHET TË KENË NJË ATDHE, JO DISA ATDHE – Nga Thanas L. GJIKA

By | October 12, 2016