VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jahja Lluka

Të restaurohet shtëpia historike ku u krijua Komiteti për “Mbrojtjen Kombëtare të Kosovës” – Nga Jahja LLUKA

By | May 1, 2020

Formimi i Lëvizja Hasan Prishtina kunder shpernguljeve – Nga Jahja LLUKA

By | April 20, 2020

Përjetësisht në Memorien Shqiptare Bllaca ‘99 – Krimet e pa denura ! Nga Jahja LLUKA

By | April 10, 2020

Me rastin e 23 vjetorit të tragjedisë së Otrantos – Nga Jahja LLUKA

By | March 31, 2020

Bill Clinton mbetet shpëtimtari i kombit shqiptar, për të cilin respekti dhe admirimi do të mbesin sa të jetë jeta mbi k’të dhe – Nga Jahja LLUKA

By | June 12, 2019

Meja në 20 vjetorin e pranverës së përgjakur – Nga JAHJA LLUKA

By | April 27, 2019

Përjetsisht në memorien shqiptare Bllaca 99′ – Nga JAHJA LLUKA

By | April 9, 2019

Kjo tokë ende mban aromë gjaku të freskët – Nga JAHJA LLUKA

By | April 4, 2019

Sakrifica e Familjes Jashari do të përmbushet tërësisht, kur ky shtet e ky komb do të forcohen për të qenë sërish zotër të Ballkanit – Nga Jahja LLUKA

By | March 5, 2019

Trepça ishte dhe do të jetë krenaria e Kosovës – Nga Jahja Lluka

By | February 22, 2019

Kosova dikur ishte vetëm një ëndërr, sot është një realitet – Nga JAHJA LLUKA

By | February 15, 2019

Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka na lanë amanetin e shenjtë se si duhet dashur Atdheu dhe Kombi – Nga Jahja LLUKA

By | January 16, 2019

Rexhep Mitrovica – Burrështetasi që u la nën harresë – Nga JAHJA LLUKA

By | December 26, 2018

Delegacioni i Kosovës vizitë në Zyrën Qendrore të Komitetit Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq

By | December 12, 2018

Të restaurohet shtëpia historike ku u krijua “Komiteti për Mbrojtjen Kombëtare të Kosovës” – Nga Jahja LLUKA

By | November 6, 2018

Elena Gjika – Shqiptarja më e shquar në Europë në shek.XIX “ – Nga Jahja LLUKA

By | October 5, 2018

Sulmi i 11 shtatorit 2001, nuk ishte sulm vetëm ndaj Amerikës, por ishte sulm ndaj lirisë – Nga Jahja Lluka

By | September 11, 2018

“Ku lulëzojnë shkencëtarët, letrarët dhe dija, lulëzon e mira” Pjetër Bogdani – Nga Jahja LLUKA

By | September 7, 2018

30 Gushti shënon ditën e personave të zhdukur në botë – Nga Jahja LLUKA

By | August 30, 2018

E shenjta shqiptare Nëna e Njerëzimit – Nga Jahja LLUKA

By | August 25, 2018

Hasan Prishtina ishte drita, ishte zëri, ishte mendja dhe pushka e kombit – Nga JAHJA LLUKA*

By | August 15, 2018

Srebrenica një plagë e hapur në Evropë – Nga JAHJA LLUKA

By | July 14, 2018