VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mehmet Prishtina

LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT – JEHONA E NJË KUSHTRIMI PËR UNIFIKIM DHE MIRËKUPTIM BRENDAKOMBËTAR – Nga Mehmet PRISHTINA

By | June 11, 2020

Rrëfimi i Mehmet Prishtinës: Si Hasan Prishtina i kërkoi dyluftim një deputeti turko-arab që sulmoi fizikisht Ismail Qemalin

By | November 30, 2018

Familja e Hasan Prishtinës kundër zhvendosjes së eshtrave: Nisma thellon ndarjen mes shqiptarëve

By | August 16, 2018