VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: HAFIZ GAGICA

Qeveria u rrëzua për ta penguar ndryshimin në dobi të Kosovës – Nga HAFIZ GAGICA

By | March 26, 2020

Në përvjetorin e 14 të ikjes në përjetësi të presidentit historik, Dr. Ibrahim Rugova! – Nga Hafiz Gagica

By | January 22, 2020

Një “Mini-shengen” brenda të cilit Serbia nuk e njeh pavarësinë e Kosovës – Nga HAFIZ GAGICA

By | December 22, 2019

Sovrani e shprehu vullnetin e tij legjitim për ndryshime! – Nga Hafiz Gagica

By | October 7, 2019

Ruajtja e imazhit te Kosovës në qarqet diplomatike ndërkombëtare – Nga HAFIZ GAGICA

By | September 4, 2019

Diçka mbi Hafiz Gagicën-ish Kryetar i Kolegjiumit të Kryetarëve të Degëve të LDK-së në diasporë nga konteksti politologjiko-filozofik – Nga AGRON SHABANI

By | June 17, 2019

REAGIM – Të pavërtetat nuk i bëjnë nder heroit Sali Çekaj dhe as luftës çlirimtare e heroike të Kosovës! – Nga HAFIZ GAGICA

By | April 20, 2019

Përvjetori i dritës që nuk do të shuhet kurrë! Për ty, miku im Sali Çekaj! – Nga HAFIZ GAGICA

By | April 19, 2019

Java e Lamës, apo të vjelat e bereqetit të vjeshtës! Nga Hafiz Gagica

By | November 11, 2018

Lamtumirë Agim Gashi! – Fotoreportazh nga HAFIZ GAGICA

By | July 16, 2017

TE HERONJTË E KOSHARËS, ATY KU FILLON HISTORIA E RE E KOMBIT SHQIPTAR! – Nga HAFIZ GAGICA

By | April 20, 2017

Hafiz Gagica:LDK do ta mbijetojë diktaturën, logjikën e mbrapsht komuniste, ku udhëheqësi është shteti dhe partia

By | March 1, 2016

Intervistë – Gagica: Pa ikjen e Isa Mustafës nuk mund të ketë shtetndërtim të mirëfilltë të Kosovës

By | December 30, 2015

Disa çaste me heroin Jusuf Gërvalla në Peje – Nga HAFIZ GAGICA

By | October 1, 2015