VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: fjala e lirë

Zyrtari amerikan: “Shqiptarë, mos u ktheni kurrë në një shoqëri pa fjalë të lirë”

By | December 20, 2019

Sulm fashistoid ndaj fjalës së lirë: Fashistoidët shqiptarë përmes denoncimeve abuzive në Facebook censurojnë lajme! – Nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | July 11, 2019

Profesor Sami Repishti: Dënoj aktin e piraterisë, e admiroj VOAL dhe bashkëpunoj me të!

By | April 12, 2016

NUK DUHET TË JETË E RREZIKSHME TË THUHET E VËRTETA! – Nga Frank Shkreli

By | February 4, 2016