VOAL

VOAL

Tag Archive: Elmi Berisha

Dr.Gjon Buçaj:Elmi Berisha ka vazhdue veprimet shkatërruese në Vatër, ka ndryshu Kanunoren dhe ka futur praktikën e padive gjyqsore – Intervistë me ish Kryetarin e Vatrës Dr.Gjon Buçaj

March 20, 2022

Pjesa e tretë: Vështrim retrospektiv dhe Komunikimi prej një dekade me Dalip Grecën Nga Elida Buçpapaj

November 2, 2021

Akt i paprecedent i Vatrës ndaj botuesve të Voal.ch në kundërshtim të hapur me Amendamentin e parë të Kushtetutës të SHBA

August 23, 2021

Ish Kryetari i Vatrës Dr.Gjon Buçaj u shkruan editorëve të Voal.ch: Vazhdoni ushtrimin e profesionit tuej me objektivitet e përkushtim në interesin e kombit tonë

August 21, 2021
  • 1
  • 2
Send this to a friend