VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Fitër Bajrami

Kremtohet Fitër Bajrami

By | June 15, 2018

VOAL uron: Gëzuar dhe me shumë fat Fitër Bajramin!

By | June 15, 2018

Shoqata Trojet e Arbrit iu uron shqiptarëve të besimit islam në të gjitha trojet shqiptare festën e Fiter Bajramit!

By | June 15, 2018

Nesër Fiter Bajrami, ja kur do të bëhet falja e namazit

By | June 14, 2018

Fitër Bajrami, si festohet dhe ushqimet e kësaj dite

By | June 14, 2018

Donald Trumpi mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit

By | June 25, 2017

Tërnava fton të ruhet islami i pastër e të mos devijohen parimet e tij

By | June 25, 2017

Në metropolin shqiptar Fiter Bajrami festohet prapë nën qiell të hapur! Nga Elida Buçpapaj

By | July 5, 2016

Nesër besimtarët myslimanë kremtojnë Fitër Bajramin

By | July 4, 2016

Shqipëri: Kremtohet Fiter Bajrami

By | July 17, 2015

Sulejman Rexhepi – Nuk ka lëvizje radikale të cilat mund ta prishin paqen tonë

By | July 17, 2015