VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ramazani

Ramazani – Ushqyesit më të nevojshëm gjatë agjërimit

By | May 5, 2020

VOAL sjell urimin për myslimanët shqiptarë: Me fat muaji i shenjtë i Ramazanit!

By | April 23, 2020

Rreth 1.8 miliard myslimanë përgatiten për Muajin e Shenjtë të Ramazanit

By | April 23, 2020

VOAL uron nga zemra besimtarët myslimanë shqiptarë: Me fat muaji i shenjtë i Ramazanit!

By | May 6, 2019

Publikohet data e fillimit të Ramazanit dhe sa ditë zgjat ai

By | March 18, 2019

Që Bajrami të ketë kuptim… – Nga Gazmend Aga*

By | June 16, 2018

Si shënohet Ramazani në Shtetet e Bashkuara

By | June 14, 2018

Fitër Bajrami, si festohet dhe ushqimet e kësaj dite

By | June 14, 2018

Si të ushqehemi shëndetshëm gjatë muajit të Ramazanit

By | May 25, 2018

Paul Pogba nga Meka: Ky është një vend fantastik

By | May 23, 2018

Mjekët gjermanë: Fëmijët nuk duhet të agjërojnë gjatë Ramazanit

By | May 17, 2018

Agjërimi shëron këto 4 sëmundje

By | May 17, 2018

VOAL uron besimtarët myslimanë shqiptarë: Me fat muaji i shenjtë i Ramazanit! Le të mbretërojë mirësia, begatia, harmonia, paqja në të gjitha familjet shqiptare

By | May 15, 2018

Ramazani nisi, këto ushqime mund t’i hani pas orës 8 të mbrëmjes

By | May 14, 2018

Besimtarëve myslimanë shqiptarë iu urojmë: Gëzuar muajin e shenjtë të Ramazanit!

By | June 5, 2016