VOAL

VOAL

Tag Archive: Ermira Babaliu

(Video) Pas 4 vjetësh kthehet në Uster serenata korçare me Ermira Babaliun, Ylli Nashin, Petrika Agollin dhe Alket Niçkaj Nga Ardian Murraj

June 6, 2022

(Video + Foto) Fundjavë e Serenatës Korçare në Uster me Ermira Babaliun Nga Ardian Murraj

December 13, 2018
Send this to a friend