VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Jozef Radi

Avni Delvina në një ekspozitë si përfaqësues i artit që jep shpresë – Nga Jozef Radi

By | November 3, 2019

A… – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Elenë – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Kangë – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Tokë zanash – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Alone – Poezi nga Edgar Allan Poe – Përktheu Jozef Radi

By | October 7, 2019

Me mbetë andërr… Poezi nga Jozef Radi

By | September 28, 2019

DUKE PARË PORTRETIN E JOZEF L. RADIT – Esé nga THANAS GJIKA

By | September 28, 2019

Kjo foto dhemb ende Nga Jozef Radi

By | August 24, 2019

(Video) Për Njeriun dhe Artistin Bujar Asqeriu, në një ditë të rrebelimit të tij… Nga Jozef Radi

By | July 30, 2019

Nji grue, nji nanë i drejtohet diktatorit në emën të humanizmit – Refleksion nga Jozef Radi

By | February 5, 2018

A ËSHTË NJI KRYEVEPËR LETRARE “193 KAFAZËT”?! – Nga JOZEF RADI

By | June 28, 2015