VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: bomba atomike

Këndi i humorit: Një rrëfim për një ditëlindje të veçantë

By | October 30, 2019

Këndi i humorit: Një student i pasur hyn në provim të historisë në fakultet

By | November 13, 2018

Më 6 gusht 1945 shpërtheu bomba atomike në Hiroshima

By | August 6, 2018

Ish-gjenerali i NATO-s: Bombardimi i Serbisë, ishte mesazh për Rusinë

By | June 20, 2017

Kerry do të jetë zyrtari më i lartë amerikan që ka vizituar Hiroshimën

By | April 10, 2016

Bomba atomike dhe bomba me hidrogjen

By | January 6, 2016

AFORIZMA NGA HARRY TRUMAN (Harri Truman, 1884-1972)

By | July 4, 2015