VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vodafone

Këndi i humorit: Një gruaje i bie telefoni për të njëmbëdhjetën herë dhe kur përgjigjet, i thonë

By | July 1, 2019

Paralajmërohet instalimi i rrjetit 4G në hënë

By | February 28, 2018