VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: HOTEL

Këndi i humorit: Disa të moshuar në pushime kthehen pas një shëtitje të gjatë në hotelin ku ata po qëndrojnë

By | November 6, 2019

Këndi i humorit: Një burrë mendonte se gruaja e tij po ia dridhte

By | April 6, 2018

Këndi i humorit: Një prift dhe një murgeshë shkojnë me shërbim në një qytet tjetër

By | June 21, 2017

Këndi i humorit: Mbërrin një tip natën vonë në një hotel

By | May 24, 2016