VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sami Repishti

Fjala përshëndetëse në promovimin e librit “Demokracia nuk pret” të Frank Shkrelit – Nga SAMI REPISHTI

By | April 23, 2018

Tragjedia e “mendjeve të mbylluna” – Nga SAMI REPISHTI, PH.D.*

By | April 17, 2018

Rrëfimi nga SHBA i profesorit të persekutuar – Sami Repishti: Ç’më ka treguar nëna për kampin e Tepelenës

By | April 2, 2018

“Marshojmë për jetët tona”- rini koshiente amerikane – Nga SAMI REPISHTI

By | March 30, 2018

Nji botë e re e premtuese na pret: Le ta përqafojmë! – Nga SAMI REPISHTI, PH.D.*

By | February 17, 2018

Vajtoni fatzeza nana palestineze! – Nga Sami Repishti *

By | January 29, 2018

Viti i Ri 2018 – Shpresë dhe dëshira të pa plotësueme – Nga SAMI REPISHTI

By | January 2, 2018

Harresa e krimeve komuniste sjell përsëritjen e tyre – Nga SAMI REPISHTI*

By | November 20, 2017

100-vjetori i Revolucionit Bolshevik, Meditime të nji viktime – Nga SAMI REPISHTI, PHD*

By | November 17, 2017

Për nji elitë patriotike, demokratike e profesionale – Nga SAMI REPISHTI*

By | August 29, 2017

25 qershor 2017, votime për Shqipërinë, jo për partinë…! – Nga SAMI REPISHTI

By | June 21, 2017

Kumbona që bie për të gjithë – Nga SAMI REPISHTI

By | June 7, 2017

Franca republikane shpëtoi BE-në – Nga SAMI REPISHTI*

By | May 15, 2017

“O Shqiptarë! Nënës mos ia bëni varrë!” – Nga SAMI REPISHTI

By | May 5, 2017

FRANK SHKRELI: DEMOKRACIA NUK PRET

By | March 30, 2017

EKSPOZITA E PARE ARTISTIKE:FOTOGRAFIA “MARUBBI” SHKODER Nga Sami Repishti

By | March 21, 2017

Shprehja “armik i popullit”, si histori dhe paralajmërim – Nga SAMI REPISHTI

By | March 16, 2017

DOSJET! PËR CILIN BIEN KUMBONËT? Nga SAMI REPISHTI

By | February 19, 2017

Trump dhe madhështia e gjykatave amerikane – Nga SAMI REPISHTI

By | February 14, 2017

Rrugëtim i mbarë Presidenti im Barack Obama! – Nga SAMI REPISHTI

By | January 19, 2017

Anomalite e zgjedhjeve presidenciale amerikane: Pse Donald Trumpi nuk është Presidenti im – Nga SAMI REPISHTI

By | December 6, 2016

Për 38 martirët e klerit katolik shqiptar – ATA KURRE MOS U HARROFSHIN! Nga Sami Repishti, Ph.D.*

By | November 5, 2016

Nji hap cilësor drejt zgjidhjes së “problemit çam” – Nga SAMI REPISHTI

By | October 27, 2016

Falënderoj për dekoratën si mirënjohje e veprimtarisë sime në shërbim të kombit – Nga SAMI REPISHTI

By | September 24, 2016