VOAL

VOAL

“Shkodra është koka e…”- Kujtimet e ish-të dënuarit politik: Kur i tregova shokut tim të liceut, që tashmë ishte partizan me pozitë, për ngjarjet në qytet, ai nuk u çudit aspak dhe më tha…

December 3, 2023
Send this to a friend