VOAL

VOAL

Tag Archive: Rrënjët Shqiptare

PARADA SHQIPTARE 2015 MARSHOI KUQ E ZI DHE ME KRENARI NË ZEMËR TË NEW-YORKUT – Nën tingujt „O sa mirë me qenë shqiptar“

June 21, 2015
Send this to a friend