VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vilhelme Vranari

“ELITAT E MOHUARA”, Plagë e pambyllur në trupin e kombit tim – Nga Kadri Tarelli

By | April 14, 2019

Më 8 dhjetor 1944 lindi Vilhelme Vranari, shkrimtare e shquar shqiptare

By | December 8, 2018

Shkrimtarja e njohur shqiptare nga Vlora, znj. Vilhelme Vranari Haxhiraj Anëtare e re e Akademisë së Shkencave dhe e Arteve Shqiptaro-Amerikane me seli në New York

By | November 2, 2018

Urime dhe suksese për ju znj.Vranari! – Nga Lejla Gorishti

By | November 2, 2018

PËRURIMI I STUDIMIT “RRUGËTIMI FILOZOFIK I PROF.DR.ISUF LUZAJT” I AUTORES VILHELME VRANARI HAXHIRAJ “MJESHTRE E MADHE” – Nga Uran Butka*

By | December 2, 2017

Arti, gjuha dhe origjinaliteti i “Mjeshtres së Madhe” Vilhelme Vranari Haxhiraj në 20 vite krijimtari – Nga Lejla Gorishti

By | June 1, 2017

NUK I HEQ DOT TAPËN, LËPIN DHE THYEN SHISHEN E VERËS – Nga Kadri Tarelli

By | May 16, 2017

AKTIVITETE KULTURORE NË DURRËS – Reportazh nga Bedri TAHIRI

By | May 15, 2017