VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: VIOLETA MIRAKAJ

New York – Sesion Shkencor kushtuar Nënë Terezës Nga Ina Reçi

By | September 29, 2016

Arta Kallaba, portreti i një regjisoreje të talentuar – Nga Violeta Mirakaj-New York

By | March 12, 2016

Konferenca Nacionale: Një thirrje për veprim! Lufta kundër trafikimit të qenieve njerëzore dhe dhunës në familje – Nga VIOLETA MIRAKAJ

By | August 10, 2015

Besa dhe krimi! – Nga Violeta Mirakaj & Mimoza Dajçi

By | July 11, 2015

POLITIKA ËSHTË MJETI PËR MARRËVESHJE QYTETARE PËR QYTETARËT – Nga VIOLETA MIRAKAJ, Nju Jork

By | June 18, 2015