VOAL

VOAL

Tag Archive: Nebil Çika

Vrasja e korrespondentit të “Reuters” dhe New York Times, Nebil Çika -12 nëntor 1944/ Kur pushkatohej një gazetar!

November 13, 2020
  • 1
  • 2
Send this to a friend