VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Alfred Mirashi Milot

Artisti Italo-Shqiptar Milot sjell në Vinci artistin e madh Kinez Wu Weishan – Nga Artur Spanjolli

By | January 23, 2020

MILOT SJELL NË NAPOLI 100 UJQËRIT E LIU RUOWANG – Nga Ph.D. OLTSEN GRIPSHI Artist & historian arti

By | November 16, 2019

Kryeministër, me gjithë këta “avanzi di galera” do na bësh shtet? – Nga ALFRED MIRASHI MILOT

By | August 28, 2019

Shqipëria – korrupsion, varfëri dhe mjerim – Nga ALFRED MIRASHI MILOT*

By | August 11, 2019

Helidon Xhixha me instalacione alarmuese në Venecia – Nga ALFRED MIRASHI MILOT

By | July 24, 2019

Alfred Mirashi Milot: EDHE UNË NUK VOTOJ, EDHE UNË I BASHKOHEM NISMËS QË TA ZHDUKIM DIKTATURËN

By | June 25, 2019

Artisti Milot i ftuar në Museum ChoaYang në Pekin

By | June 18, 2019

ALFRED MIRASHI MILOT: Në 20 ditë Kemi arritur te firmosim 10000 veta Peticionin per Ndryshimet Kushtetuese

By | May 24, 2019

Kjo quhet SHQIP Diktaturë, Zoti Kryeministër – Nga ALFRED MIRASHI MILOT

By | March 7, 2019

Alfred Mirashi Milot në RaiUno Natën e Krishtlindjeve më 24 dhjetor

By | December 24, 2018

Studentë ju ndryshuar historinë dhe na zgjuat të gjithëve! Nga Alfred Mirashi Milot

By | December 13, 2018

Forca juaj rini eshte shpresa e fundit qe te ndryshoje ky sistem qe ka shkaterruar te ardhmen e te gjitheve! Nga Alfred Mirashi Milot

By | December 9, 2018

Kam një pyetje z. Kryeministër (ARTIST), çfarë guximi ke që nuk jep dorëheqjen? – Nga ALFRED MIRASHI MILOT

By | October 22, 2018

Më 6 Tetor në orën 18 00 inaugurohet Ekspozita Personale e Alfred Mirashi Milot, në Benevento tek Muzeu Arcos

By | October 2, 2018

Dy artistë të afirmuar e galeristi famoz milanas të ftuar në Akademinë e Arteve të Bukura të Firences

By | March 20, 2018

“Shpirti i Romës” – veprimtari ndërkombëtare, Çmimi i Parë artistit shqiptar Alfred Mirashi – në ceremoni e pranishme ambasada jonë në Vatikan

By | September 20, 2016