VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Eda Zhiti

ELEGJIA JONË PËR MIKUN GËZIM QENDRO – Nga VISAR ZHITI dhe EDA ZHITI

By | February 27, 2018

ATJONI NA FLET ME NGJYRA, ZË QË PIKON NGA YJET…

By | September 13, 2017

FLAS NË EMËR TË DHIMBJES PËR ATË QË SHKAKTOI TRAGJEDINË E DJALIT TIM… – Nga EDA ZHITI*

By | December 30, 2016

Atjon Zhiti, një fillim drite i vrarë

By | August 31, 2015