VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ramiz Tafilaj

Ramiz Tafilaj: Më ofruan gjysmë milion dollarë që të mos përkthej veprat “Kosova” të Buxhovit

By | January 2, 2020

ÇMIMI AMERIKAN BOTUESIT R.TAFILAJ, MBËSHTETJE SHTETIT TË KOSOVËS DHE HISTORISË SË SAJ

By | January 7, 2019

“KOSOVA” në anglisht e Jusuf Buxhovit dhuratë nobelistit Ferid Muradi

By | April 11, 2018

“KOSOVA” në anglisht dhuratë nobelistit Ferid Muradi

By | March 13, 2018