VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Laureta Petoshati

Mistika e shenjtë e këngës “Eja, eja luleborë” Nga Laureta Petoshati

By | July 11, 2020

Komandanti i papërlyer Sezai Osmëni dhe “Lulebora” që e ndoqi pas në të gjitha detet – Nga Laureta Petoshati

By | April 26, 2020

Nën këmbë je një akull që po u kris të vret – Cikël poetik nga EUGENIO MONTALE – Përktheu: LAURETA PETOSHATI

By | May 16, 2018

Mesha e Shenjtë për Shenjtorin e parë shqiptar, Donati nga Vlora – Fotoreportazh nga Laureta Petoshati

By | January 17, 2017

Më sillni lulediellin – Poezi nga EUGENIO MONTALE – Përktheu LAURETA PETOSHATI

By | December 19, 2015

Zile-kambana – Poemë nga EDGAR ALLAN POE – Shqipëroi: LAURETA PETOSHATI

By | December 7, 2015

Venitje – Poezi nga KRISTEN SCOTT – Përktheu LAURETA PETOSHATI

By | November 18, 2015

NJË PAMFLET RRËQETHËS – Nga Prof. DR. ESHREF YMERI

By | June 19, 2015

Atë Emanuele Giordano, apostull i gjuhës dhe kulturës arbëreshe Nga Laureta Petoshati

By | June 6, 2015