VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kryetari I LDK-

PDK-ja DHE SHIK-u LËSHOJNË RRJETËN PËR TA KAPË LDK-në – Nga BINAK MAXHARRAJ

By | December 26, 2018

LDK-ja do të përkrahë dialogun pa u përfshirë në ekipin negociator

By | December 19, 2018

LETËR: KËSHILLIT TË PARTIVE POPULLORE TË EVROPËS (PPE) – Kryetarit JOSEPH DAUL – Nga IDRIZ ZEQIRAJ, veteran i demokracisë, ish i burgosur politik

By | July 23, 2018

ISA MUSTAFA, TË LUTEM ÇKAPU NGA LDK – Nga Prof. dr. BINAK MAXHARRAJ

By | July 2, 2018

Isa Mustafa dërgohet në Gjermani për shërim

By | January 14, 2018

PSE KAQ SHUMË URREJTJE KUNDËR AKADEMIK PROF. ISA MUSTAFËS?! – Nga Bardh Nengurra

By | November 29, 2017

Donika Gërvalla kërkon dorëheqjen e Isa Mustafës dhe reformimin rrënjësor të LDK-së

By | June 13, 2017

LDK-ja ultimatum deputetëve të saj që janë kundër Demarkacionit

By | August 11, 2016

Deri kur do ta kalerojë LDK-në diktatori Isa Mustafa? – Nga SKËNDER MULLIQI

By | March 1, 2016