VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Bardh Nëngurra

SHERBTORI I ZELLSHEM KRYEN PUNËT ME URDHNA TË ZOTNIUT – Nga Bardh Nengurra

By | December 23, 2019

VOTUESVE QË VOTUEN VETVENDOSJEN DHE ALBIN KURTIN – Nga Bardh Nengurra

By | October 15, 2019

FUSHATAT E DISA PARTIVE SI TUBIMET ANTISHQIPTARE TË SERBVE DHE MALAZEZVE NË VITET 1983-1989 NEPER DARDANI – Nga Bardh Nengurra

By | September 28, 2019

MJAFT MA ME PUSHTETIN E KOMANDANTAVE HAJNA E KRIMINELË – Nga Bardh Nengurra

By | September 13, 2019

KUJDES ME VENDIMET DHE VEPRIMET LDK, FATI I DARDANISË ASHT NË DOREN TANDE, VOTUES I DARDANISË KUJDES ME VOTEN KUJT JA JEP KËTË HERE – Nga Bardh Nëngurra

By | August 24, 2019

MOS E SULMONI KOT PROFESORIN JUSUF BUXHOVI – Nga Bardh Nengurra

By | July 13, 2019

VALBONË – Poezi nga Bardh Nengurra, Norvegji

By | December 3, 2018

SHQIPTARË PSE ME SHIJE PO USHQEHENI ME INJORANCË – Nga Bardh Nengurra

By | January 26, 2018

PSE KAQ SHUMË URREJTJE KUNDËR AKADEMIK PROF. ISA MUSTAFËS?! – Nga Bardh Nengurra

By | November 29, 2017

DERI KUR DO TË VAZHDOJË SHQIPTARI TE KETË SJELLJE PRIMITIVE ME VETVETEN?! – Nga Bardh Nengurra

By | October 5, 2017

Reportazh nga Istogu – Vizitë vendeve të veçanta të historisë e kulturës sonë – Nga Tahir Bezhani

By | June 8, 2016