VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Xhevat Lloshi

Gjuhëtari amerikan Eric Hamp për shqipen – Nga Prof. Xhevat Lloshi

By | February 22, 2019

Për alfabetin e gjuhës shqipe – Nga Prof. dr. Bardhosh Gaçe

By | December 2, 2018

Ngjashmëri mes kanunit verior e kodeve të nordikëve në kohën e vikingëve – Nga Sadik Bejko

By | June 8, 2018

Saga e Skënderbeut në arkivat islandeze (II) – Nga Prof. Xhevat Lloshi

By | February 6, 2018

Skënderbeu në petkun islandez – Nga Prof. Xhevat Lloshi

By | February 5, 2018

Etimologjitë e shqipes, gjurmime të akademikut Idriz Ajeti – Nga Prof. Xhevat Lloshi

By | July 1, 2017

Intervista – Xhevat Lloshi: Ju tregoj kush e nxiste rivalitetin mes Agollit e Kadaresë

By | February 10, 2017

Kadare – Çliruesi i shqipes letrare – Nga Xhevat Lloshi

By | January 29, 2016

Psalmet shqip të Kristoforidhit për toskë e gegë – Nga XHEVAT LLOSHI

By | December 11, 2015

Intervista – Xhevat Lloshi: Duan të ndryshojnë gjuhën standarde shqipe dhe të fusin serbizma, me justifikimin se ka greqizma

By | August 13, 2015