VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kongresi i Berlinit

Nismë Shqipëri-Kosovë – Të anulohen pikët e Kongresit të Berlinit(1878)dhe çështja grabitqare nga fqinjët të tokave të Shqipërisë – Nga Skënder Karaçica

By | July 15, 2019

Takime të Jusuf Buxhovit me akademikët kroatë (fotot)

By | February 15, 2019

NGJARJA E SINAJËS – Shkruajtur nga SOTIR GJIKA – Pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | May 28, 2018

As “Londra-1” e as “Londra-2”, por një konferencë ndërkombëtare me Amerikën në krye – Nga Prof.Dr.Mehdi HYSENI

By | March 12, 2018

Naim Flamuri: Ulqini ishte dikur, mâ s’âsht askund

By | July 9, 2017

Shteti amë, Shqipëria – Nga Aurel Dasareti*

By | October 18, 2016

10 Qershor 1878 – Themelimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

By | June 10, 2016

Kongresi i Berlinit e Shqipëria

By | July 13, 2015