VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: këngëtare

Më 25 tetor 1952 lindi këngëtarja e shquar shqiptare Nazmie Hoxha

By | October 25, 2019

EDITH PIAF – ‘HARABELI I VOGËL’ I FRANCËS (Portret dhe fotogaleri)

By | October 10, 2019

Më 4 tetor 1070 u nda nga jeta kantautorja e shquar amerikane Janis Joplin

By | October 4, 2019

Më 11 shkurt 2012 u nda nga jeta tragjikisht këngëtarja e shquar amerikane Whitney Houston

By | February 11, 2019

Më 19 janar 1943 lindi Janis Joplin, kantaturore e shquar amerikane

By | January 19, 2019

Rita Ora surprizon Kosovën me “vallen e Rugovës”

By | February 18, 2018

Jennifer Lopez lindi më 24 korrik 1969 (tekst dhe fotogaleri)

By | July 24, 2017

MË 27 MARS 1970 LINDI MARIAH CAREY, ËNGJËLLORJA ME ZË MËKATAR

By | March 27, 2017

Margaritarë dhe marrëzi shqiptare – Nga Gani MEHMETAJ

By | March 7, 2017

Më 8 janar 1968 lindi Anita Bitri, këngëtarja e talentuar që u ndërpre në mënyrë tragjike

By | January 8, 2017

Adrijana Krasniqi, shqiptarja që është gati ta përfaqësojë Suedinë në Eurovizion

By | December 1, 2016

Jennifer Lopez sot 47 – si 27 (Tekst dhe fotogaleri)

By | July 24, 2016

Lady Gaga sot i mbush 30 vjet

By | March 28, 2016