VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hans-Joachim Lanksch

U nda nga jeta përkthyesi i shquar i poezisë shqipe në gjermanisht Hans-Joachim Lanksch

By | May 20, 2019

Hans-Joachim Lanksch, një vepër për të zbuluar Martin Camajn

By | January 11, 2018

Biseda me Hans-Joachim Lanksch: …zogjtë në qiell janë shqiptarë. Glasat që bien nga lart qënkan të të huajve

By | September 21, 2017

Përgjigje pyetjes të z. Hans Joachim Lanksch- A është vështirë të jesh shkrimtare, femër, në Shqipëri dhe Kosovë? Nga Entela Safeti- KASI

By | May 25, 2017

(Video) Studjuesi Hans Joachim Lanksch: Martin Camaj nuk njihet mirë në Shqipëri, kjo gjë më trishton bile më shokon

By | March 14, 2017

Një mbrëmje e jashtëzakonshme me rastin e 25 vjetorit të ndarjes nga jeta të Martin Camajt ku do të marrë pjesë zonja Camaj

By | March 4, 2017

Akademiku Fuga dhe “Zoti i Dom Metës” Nga Hans-Joachim Lanksch

By | February 28, 2017

Revista zvicerane “Orte” prezanton shtatë poetë nga Shqipëria

By | February 27, 2017

Kasëm Trebeshina, në kërkim të së tashmes së përjetshme – Nga Hans-Joachim Lanksch

By | August 9, 2016