VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjerman

Këndi i humorit: Takohen dy shokë në rrugë por njeri prej tyre ishte i mërzitur dhe tjetri e pyet

By | October 5, 2019

NGA KU KEMI LINDUR – Poezi nga JOHAN VOLFGANG GËTE (Johann Wolfgang Von Goethe) – Përktheu FASLLI HALITI

By | August 30, 2018

MË 29 MAJ 1940 U NDA NGA JETA PAUL KLEE, PIKTORI GJENIAL BERNEZ I HARMONISË MUZIKORE TË NGJYRAVE

By | May 29, 2017

Arrestohet në Austri sozia i Hitlerit

By | February 14, 2017

Këndi i humorit: Tri motra binjake, para se te martoheshin, u zotuan

By | January 25, 2017

Arrestohet një gjerman te Ambasada Amerikane në Berlin; thoshte se ka bombë

By | March 11, 2016