VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Paul Klee

Tri poezi dhe tri piktura nga Paul Kle (Paul Klee, 1879-1940) – Përktheu FASLLI HALITI

By | December 18, 2018

Më 18 dhjetor 1879 lindi piktori gjenial bernez Paul Klee

By | December 18, 2018

Ku fle gjarpri im? – Cikël poetik nga PAUL KLEE – Përktheu: FASLLI HALITI

By | July 17, 2017

MË 29 MAJ 1940 U NDA NGA JETA PAUL KLEE, PIKTORI GJENIAL BERNEZ I HARMONISË MUZIKORE TË NGJYRAVE

By | May 29, 2017

PAUL KLEE, PIKTORI GJENIAL BERNEZ I HARMONISË MUZIKORE TË NGJYRAVE

By | July 9, 2015